Sanihuis, uw specialist in verwarming.

Een gemiddeld gezin besteedt tot 70% van zijn energiekosten aan verwarming. Het is dus essentieel om de juiste keuze te maken van verwarmingsbron: centrale verwarming, vloerverwarming of zonneboiler. Sanihuis stelt u ook graag handige draadloze thermostaten voor. Geef ons gerust een belletje.

Een goedwerkende, kwalitatieve cv-ketel is van essentieel belang. Daarom kiezen we met Sanihuis voor het premium merk ATAG als huismerk. Anthony heeft een jarenlange ervaring op de ATAG-servicedienst achter de rug en kent daarom de voordelen van een ATAG cv-ketel als geen ander:

  • De ketel beschikt over een gepatenteerde inox warmtewisselaar, die bestand is tegen de corrosieve werking van condensatie.
  • Geeft een blijvend hoog rendement.
  • Duurzaam, economisch en zuinig.
  • ATAG heeft een kwalitatieve servicedienst (7/7 bereikbaar).
  • Het innovatief bedrijf won al diverse prijzen voor de ontwikkeling van de ketel.

Naast ATAG, hebben we hebben ook de merken Remeha en Vaillant in huis. Junkers, Bulex, Itho, Daalderop en Viessmann kunnen ook.

Het onderhoud doen wij voor alle merken met evenveel passie en toewijding conform de fabrieksvoorschriften!

Contacteer ons voor meer info.

Tegenwoordig is verwarmen via vloerverwarming schering en inslag. Logisch, want er zijn tal van voordelen. Vloerverwarming geeft een bijzonder aangenaam gevoel en u heeft nooit meer koude voeten! Verder is deze verwarming onzichtbaar, geruisloos en bijzonder zuinig. Wist u trouwens dat een vloerverwarming ook beter is voor de gezondheid? Ze geeft enkel stralingswarmte en er zijn slechts weinig luchtverplaatsingen. Kortom, vloerverwarming wordt u warm aanbevolen door Sanihuis.

Bij vloerverwarming is het heel belangrijk een professionele installateur te kiezen. Sanihuis is er voor u, met de topmerken Rehau en Radson.

Contacteer ons voor meer info. 

Met een zonneboiler benut u gratis de energie van de zon. Het is in België het goedkoopste en eenvoudigste systeem om zonne-energie te benutten met de kortste terugverdientijd. Het is bovendien een heel milieuvriendelijke oplossing.

Ons dienstenpakket ‘Zonne-energie’ bestaat uit:

  • Montage van zonnepanelen en zonneboilers
  • Herstellen van zonnesystemen
  • Verversen van druksystemen (glycol gaat maar enkele jaren mee)
  • Controle van de correcte werking
  • Sanihuis heeft een ruime ervaring in zonnesystemen: met zowel druk- als leegloopsystemen, vlakke collectoren en heat pipes.

Alle toestellen worden geleverd door het premium merk ATAG.

Contacteer ons voor meer info.